ベルリナ農園のチェリーテロワール9キロ真空パックが40箱限定入荷!申し訳ありません!予定数量の半分以下だったため予約で完売しました。。。
「ナチュラル」と「チェリーテロワール」の違い。
「チェリーテロワール」は、樹上で過完熟した(干しブドウみたいになった)チェリーを収穫し、まず12時間天日乾燥させる。続けて55℃に設定したローラタリートライヤーに投入し、含水率が10%になるまで乾燥させる。
「ナチュラル」は、収穫した完熟チェリーを一日10時間の天日乾燥を18~22日間行い、含水率を10%にします。
違いは、チェリーの完熟度の差と乾燥時間の長さにある。
The Cherry Terroir coffee the cherries are harvested extremely ripe -it is a bit dehydrated when it is picked- , this coffee is then sun-dried for 12 hours and after that it continues drying in a rotary driers at a temperature of 55 degrees Celsius until the moisture content reaches 10%.
The Natural coffee is harevested when the cherry is fully red but not as ripe as in the Cherry Terroir, then the coffee is sun-dried for 10 hours a day for 18 to 22 days until the moisture content reaches 10%.
There are two main differences between the Cherry Terroir and the Natural processes: one is the level of ripeness (more ripe in the Cherry Terroir) and the drying process (it takes a longer time in the Natural).
品名 | |
生産国 | パナマ |
地域 | |
生産者 | |
クロップ | |
規格 | |
欠点規格 | |
スクリーン | |
木の品種 | |
その他 | |
精製方法 | |
開花時期 | |
収穫時期 | |
船積時期 | |
保管方法 | |
ロットナンバー |